Magazin

Suferea de o boala grava si nu mai avea nicio sansa. „Am renuntat la un aliment si m-am vindecat”

Publicat: 20 iun. 2016
1

Jessica Bean, o tanara de 28 de ani din Australia spune ca dieta fara zahar a salvat-o de la moarte. Femeia sufera de fibroza chistica, o boala grava care afecteaza plamanii si pancreasul, inca de la nastere, iar la 21 de ani era pe punctul de a muri. Un fotograf a convins-o sa renunte la zahar si de atunci viata i s-a schimbat in bine.

Fibroza chistica este o boala ereditara care face ca mucusul din organism sa devina gros si lipicios. Acest mucus asemanator lipiciului se acumuleaza in diferite zone ale orgnismului afectand multe organe, in special plamanii si pancreasul. Persoanele cu fibroza chistica pot avea probleme grave de respiratie, alimentatie, digestie, crestere si dezvoltare.

Jessica sufera de aceasta boala de la nastere, iar la 21 de ani a ajuns in stare grava la spital, luptandu-se pentru viata ei. Acum sarbatoreste un an de cand a decis sa renunte la zahar si de cand viata i s-a schimbat neasteptat.

”Intotdeauna a trebuit sa am o dieta bogata in calorii deoarece ard multe calorii chinuindu-ma sa respir din cauza bolii mele. De obicei, mananc in jur de 4000 de calorii pe zi, o cantitate de doua ori mai mare decat e normal pentru o femeie sanatoasa si ma bazam pe ciocolata si alte produse dulci pentru caloriile in plus”, a spus tanara pentru dailymail.

De asemenea, Jessica trebuie sa ia 40 de pastile zilnic ca sa-si tina boala sub control.

Adauga un comentariu