Eveniment-Social

Sugestia unui iesean. Cum ar trebui organizata Sarbatoarea Sfintei Parascheva

Publicat: 28 sept. 2015
La Iasi au loc ultimele pregatiri pentru evenimentele organizate cu ocazia Sarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva. Un iesean vine cu o sugestie referitoare la organizare, acesta propunand amenajarea unor corturi unde asociatiile si fundatiile caritabile din municipiu sa-si prezinte ofertele. Iata, mai jos, mesajul ieseanului.
„Am o sugestie pentru organizarea sarbatorii Sfintei Parascheva. Propun ca pe bulevardul Stefan Cel Mare sa fie amenajata o zona cu corturi intr-un Targ al Ofertelor de Caritate iesene. Se vor putea inscrie organizatiile, asociatiile si fundatiile din Iasi ce au un scop caritabil pentru a-si prezenta public oferta. Cui se adreseaza, ce se urmareste, ce s-a realizat, cum se poate implica cineva. Ma gandesc si la grupuri de actiune online, gen Casa Share, care reprezinta un motiv de mandrie pentru orasul nostru. Doresc ca pe langa slujba religioasa traditionala, pelerinii si iesenii sa poata pune in practica principiul dupa care si-a condus viata Sfanta Parascheva: dorinta de a face bine celor din jur.

Vezi si Campania Pelerinaje pentru Suflet prezinta Centrul „Sfanta Parascheva” – FOTO

Sunt multe organizatii ce au in centrul preocuparilor diverse categorii defavorizate, dar care sufera de lipsa de vizibilitate, de lipsa de capital uman si financiar, iar zilele de sarbatoare sub simbolul Sfintei Parascheva sunt un bun prilej de a-i indemna pe oameni sa fie buni, credinciosi, solidari. In schimbul donatiilor banesti pe loc se poate oferi o insigna sau un obiect simbol prin care Primaria Iasi in colaborare cu organizatia respectiva multumeste pentru implicare, fiind astfel si un material promotional al sarbatorii Zilelor Iasiului”.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu