National

Sulfina Barbu: Cu siguranta, Emil Boc nu isi pierde sustinerea la sefia PDL

Publicat: 06 feb. 2012
1
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, astazi, ca Emil Boc nu isi pierde sustinerea la sefia PDL, el fiind presedintele ales al partidului la congresul din 2011.
Intrebata daca Emil Boc si-ar pierde sustinerea partidului pentru functia de presedinte al PDL, Sulfina Barbu a precizat: „Cu siguranta nu, domnul Emil Boc este presedinte ales al PDL din 2011”, informeaza Mediafax.
Sulfina Barbu a mai spus ca este important ca in viitor clasa politica sa fie responsabila pentru investirea unui nou guvern „care sa aduca mai multa incredere cetatenilor”.
Sulfina Barbu a amintit ca atributul de nominalizare a unui nou premier ii revine presedintelui Romaniei, dupa consultarea partidelor parlamentare.
Premierul Emil Boc i-a anuntat, astazi, pe ministri ca a decis sa depuna mandatul Guvernului.
„Am depus mandatul deoarece nu ma agat de putere, pentru mine conteaza mai putin daca mai raman in functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii”, a spus Boc.
El a facut apel catre clasa politica pentru a trece rapid prin Parlament un nou guvern si a multumit atat presedintelui Traian Basescu, pentru un „parteneriat corect in interes public”, cat si fostilor si actualilor ministri din mandatul sau.
Adauga un comentariu