Info Turism

Suma platita de cuplurile care vor sa se casatoreasca pe malul marii

Publicat: 10 sept. 2019

Sezonul nuntilor este in toi, iar cei care isi doresc sa-si desavarseasca povestea de dragoste, intr-un cadru deosebit vin la malul marii.

De la an, la an tot mai multi miri din toate colturile tarii isi organizeaza nunta in bataia brizei, langa frumusetea nemarginita a marii. Insa pentru o nunta de vis si investitia e destul de mare.

Alexandru si Catalina si-au celebrat nunta acum cateva zile, iar acum si-au planificat sedinta foto la malul marii, locul ideal pentru crearea celor mai frumoase amintiri.

Alexandru si Catalina, miri: „Ne place foarte mult marea la amandoi si asta a fost un vis al miresei, aproape de mare sa faca si poze si nunta in sine, aproape de mare. Se creaza un cadru mai aparte avem si un vibe mai bun, suntem relaxati este cum ne-am dorit.”
Reporter: „Visul tau care a fost?”
Tanara: „Sa fiu mireasa la malul marii.”

Fotografii spun ca cererile pentru astfel de sesiuni foto sunt tot mai multe.

Marian Sterea, fotograf: „Marea este poezie, marea este libertate, si e o cromatica deosebita. Difera putin costurile pentru ca necesita putin mai mult timp fata de studio.”

Roxana este de profesie este videograf. Din propria experienta, pentru ca si ea a avut parte de o nunta organizata la malul marii, le recomada clientilor sa-si aleaga un cadru superb pentru nunta lor.

Roxana Murat, videograf: „Intr-adevar, pentru a organiza o nunta pe plaja sau intr-o locatie in aer liber implica niste costuri financiare mai mari, dar tinand cont ca este un eveniment pe care, mi-as dori sa-l cred ca multi dintre mirii nostri il fac o singura data in viata, eu cred ca merita acest sacrifiu, merita sa te bucuri de un peisaj.”

Pretul pentru oficierea unei casatorii civile pe plaja este de patru ori mai mare decat la casa casatoriei din Constanta, intr-o zi de weekend.

Diana Sobaru, purtator de cuvant primaria Constanta: „Taxa este de 1500 lei, insa in cazul in care cuplurile doresc sa-si uneasca destinele in sediul Casei casatoriilor platesc doar 350 lei. Avem cereri pentru astfel de oficieri depuse inca de anul trecut ”

Roxana Ionescu, organizator evenimente: „Daca vor artificii la 12 noaptea, daca vor fum greu, artificiile la dansul mirilor, sunt niste costuri suplimentare ar putea sa creasca cu 10-20% pretul unei nunti normale.”

Si trebuie sa stiti ca rezervarile se fac, in principiu, cu un an inainte.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit