Sport

„Sunt cel mai bun executant de penalty-uri de la City, dar Guardiola nu mă lasă să bat!”

Publicat: 02 dec. 2020
Un jucător de la Manchester City susține că e cel mai bun executant de penalty-uri, dar că nu este lăsat să bată de către tehnicianul Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola, care tocmai si-a prelungit contractul, a schimbat des executanții loviturilor de pedeapsă la Manchester City. Asta, deoarece, mai devreme sau mai târziu, fiecare a ratat.
Ederson, în vârstă 27 de ani, portarul lui Manchester City, spune că el e cel mai bun marcator, dar antrenorul nu vrea să-l lase si pe el să tragă.

Guardiola nu-i permite portarului Ederson să bată penalty

Chiar dacă Ederson a fost ales de Guardiola și pentru că jocul său de picior este excelent, iar asta e o condiție în strategia antrenorului, nu crede că loviturile de la 11 metri trebuie executate de un portar.
Pentru Manchester City pare dificil să găsească un marcator pe termen lung, câtă vreme Sterling, Aguero, Gundogan, Gabriel Jesu sau Kevin de Bruyne au ratat cel puțin o dată de la punctul cu var.

Ederson: „Sunt cel mai bun executant, dar nu sunt eu cel ales să bată penalty!”

„El (Ederson) nu va executa un penalty, pentru că este portar, sunt alți jucători care pot să o facă. Asta, din respect pentru rivali si din respect pentru competiție”, a declarat Pep Guardiola încă din 2018.

„Nu vreau să bat lovituri libere, dar aș bate un penalty. Avem jucători buni pentru loviturile libere, dar, la penalty-uri, sunt cel mai bun executant! Cu toate acestea, nu eu sunt cel ales să execute!”, a comentat Ederson.





Adauga un comentariu