Magazin

„Sunt celebru, scoate-ma de aici” – Vedetele emisiunii sunt obligate sa taca

Publicat: 04 mart. 2015
1

Au trecut 16 zile de cand formatul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” a poposit si in Romania, iar controversele continua sa apara.

Celebritatile implicate in proiect nu au voie sa vorbeasca in presa despre experienta acumulata in tabara, intrucat in contract exista o clauza de confidentialitate pe care, daca ar incalca-o, ar trebui sa restituie ProTV-ului mult mai mult decat au primit.

Andreea Moldovan, Alina Plugaru, Gina Pistol, Ruby, Elena Lasconi, Elena Merisoreanu, Luminita Nicolescu, Pacha Man, Dorian Popa, Gabi Jugaru, Mihai Traistariu, Vladimir Draghia, Catalin Morosanu sunt vedetele care au intrat in cursa pentru titlul de regele/regina junglei. Intrucat ProTV a mizat foarte mult pe aceasta emisiune, in contractul pe care vedetele l-au semnat au fost incluse o multime de reguli, printre care si cea de confidentialitate.

Cum postul are in grila o emisiune tabloida, iar lupta pentru audienta este mare, prin contractul semnat, vedetele sunt obligate sa mearga „La Maruta” si sa povesteasca experienta din jungla africana. Timp de o luna de zile, celebritatile nu au voie sa comunice cu nimeni din mass-media, exceptie facand interviurile realizate prin intermediul PR-ului Pro.

Asadar, daca vreo celebritate incalca aceasta clauza, este nevoita sa scoata din buzunar 100.000 de euro.

Cu toate ca cei mai multi telespectatori au pus la indoiala conditiile din jungla, se pare ca, la intoarcerea in tara, vedetele au fost cam… bulversate.

Gabi Jugaru a povestit ca nu a vrut sa castige acest concurs, ci doar sa isi testeze limitele. Astfel, acesta a marturisit ca ar fi vrut sa reziste mai mult in concurs, dar sanatatea i-a dat batai de cap, iar medicul din jungla trata totul cu paracetamol.

Si Elena Merisoreanu si-a rugat fanii sa o trimita acasa deoarece problemele de la picior nu i-ar fi permis sa continue.

Se pare ca Mihai Traistariu a fost cel mai depasit de situatie. A cerut sa plece acasa deoarece s-a imbolnavit, plus ca nu mai suporta conditiile junglei. Dovada ca socul a fost destul de puternic sta postarea acestuia pe contul de socializare, luni seara, a unei poze in care facea autostopul deoarece a uitat sa faca plinul la masina. „Ma urmareste ghinionul pe Autostrada Soarelui. Cu gandul la maimutele din jungla, am uitat sa pun benzina”, a explicat Traistariu in dreptul pozei.

„Am mers acolo sa vad ce a mai ramas din mine, dupa 30 de ani de la efectuarea stagiului militar. Am vrut sa-mi vad limitele.”, GABI JUGARU

„Nu imi e frica de crocodili, nici de serpi sau de alte ganganii… Imi e frica de oameni, ca ei sunt mai veninosi.”, ELENA MERISOREANU

Comentarii
  • Si asa e o porcarie! ca si Mireasa pentru fiul meu de la postul concurent, dar ca sa platesti atat mi se pare o aberatie, mie cine-mi plateste timpul si greata provocata de aceasta emisiune si reluarea si mizeria de la Maruta? Transmit doar ce vor ei, fara sa tina cont ca noi platim niste abonamente si ne-am saturat de prostiile lor. AVIZ!!!!!!!!!!

  • Asa este, emisiune de cacao , cu toate scursurile societatii facute ” vedete” , tigani, mizerabili. Oricum protv-ul e dus, nu merita sa dai pe canalul lor, nu au nimic educativ . Maruta isi aduce toate rudele de culoare, si pe ale nevestii , astia habar nu au ce cauta in Africa ( cine stie daca acolo sunt ! ? ) ,mizerii, mizerii…..

Adauga un comentariu