Stiri si curiozitati

Sunt Illuminatii cei ce ne vor binele?

Publicat: 24 oct. 2013
3

O serie de articole de pe www.illuminati-news.com  considera ca Illuminati e o organizatie benefica, care s-ar opune adevaratilor ocultisti si conspiratori ai lumii. 

Chiar asa?

Articolul “Illuminati si Noua Ordine Mondiala: o alegere nefericita de termeni” de pe www.illuminati-news.com:

“Illuminati nu creeaza o dictatura sau o societate inrobita. De fapt, ei doresc chiar contrariul! (…) Adevaratii Illuminati merg in urma cu sute de ani, fiind o societate secreta ce lucreaza in spatele cortinei si care are ca scop oprirea Vechii Ordini Mondiale, aceasta din urma fiind o miscare de mii de ani ce are ca scop inrobirea omenirii pentru milenii. Astazi, cercetatorii si cautatorii adevarului cred in mod eronat ca aceasta organizatie ar fi una malefica, conectand cu ea oameni ca Rockefeller sau Rothschild.

(…) In primul rand, nu exista nimic “nou” referitor la ceea ce numim “Noua Ordine Mondiala”. De fapt, exista o Veche Ordine Mondiala, mentinuta si modelata de-a lungul mileniilor. Familia Rothschild, Rockefeller sau Bush nu doresc o Noua Ordine Mondiala, ci sa mentina Vechea Ordine Mondiala, care este societatea sclavagista in care traim acum. Da, si ei lucreaza la o guvernare globala, punctul culminant al Vechii Ordini Mondiale, fiind, de fapt, aceeasi Ordine Veche Mondiala rafinata.

Rockefellerii sau cei din familia Rothschild nu se intituleaza Illuminati intre ei, pentru ca stiu ca Illuminati este dusmanul lor, grupul ce vrea sa-i distruga. Totusi, pentru ei este foarte comod ca opinia publica sa-i identifice cu numele dusmanului sau (…) Oamenii care asociaza Illuminati cu o forta malefica nu stiu nimic (…) Nu ma intelegeti gresit. O forta malefica secreta ce conduce lumea exista, dar aceasta nu e Illuminati.”

Totusi, n-a fost decat o ipoteza, de dragul de a avea si pareri contrarii. Pentru ca, adevarul e cu totul altul. Secta Illuminati, infiintata pe 1 martie 1776 de catre Adam Weishaupt, a fost finantata de bancherul evreu Mayer Amscher Bauer, cel care va crea imperiul Rothschild. Asa ca, inca de la bun inceput exista o legatura intre Illuminati si familia Rothschild.


De asemenea, Adam Weishaupt isi propunea ca scop, printre altele, si crearea unui unic guvern mondial. Si exista documente in acest sens. A pretinde ca “Vechea Ordine Mondiala” ar dori acest lucru este absolut hilar. Illuminati, care lupta impotriva “Vechii Ordini Mondiale”, avea acelasi obiectiv ca si dusmanul sau de moarte? Sincer, nu tine… si oricat ar incerca acest site, www.illuminati-news.com, sa arate ca Illuminati ar fi “baietii buni”, ar fi bine sa nu ne mai insulte inteligenta, ca nu suntem chiar atat de prosti.

sursa: illuminati-news.com

Adauga un comentariu