National

Sunt scene incredibile în Parlamentul României unde protestatarii #rezist s-au aruncat pe jos! Nu au spus nimic despre facturile uriașe ale românilor sau despre dezastrul din Sănătate – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 nov. 2021
protestatari în Parlamentul României
Protestatarii #rezist au protestat în Parlamentul României

Au fost scene reprobabile în Parlamentul României într-un moment în care parlamentarii începuse procesul de votare pentru Guvernul Ciucă. Mai mulţi parlamentari din #rezist au intrat în Parlament şi s-au trântit pe jos pentru a nu fi daţi afară. Aceștia sunt nemulţumiţi de coaliţia PNL-PSD-UDMR. Totuşi, nimeni nu i-a văzut la față în momentul în care au existat incendii în spitalele din România sau în momentul în care s-a constatat faptul că facturile românilor se vor dubla.

Printre protestatarii de serviciu se enumără şi un fost consilier al ministrului Vlad Voiculescu, Marian Radună care a fost extrem de vocal.

Protestatarii #rezist au intrat în Parlamentul României şi s-au aruncat pe jos

Așadar, mai mulţi protestări #rezist au intrat în Parlamentul României şi au început să scandeze împotriva Guvernului Ciucă, guvern format din PNL-PSD-UDMR. Pentru a nu fi dați afară, aceștia s-au aruncat pe jos şi au început să scandeze diferite sloganuri. Printre protestatari s-a regăsit şi Marian Radună, fost consilier al ministrului Vlad Voiculescu care a condus Ministerul Sănătății în cabinetul Cîțu.

Aceștia au fost luați la rost de George Simion, liderul AUR, care le-a cerut să vorbească despre președintele Klaus Iohannis. Pentru a nu fi dați afară, protestatarii s-au aruncat pe jos. Imaginile le puteți urmări în videoclipul de mai jos:

Protestatarii #rezist nu au ieşit să-și strige nemulţumirile când spitalele din România au ars sau când facturile românilor s-au dublat

Dubla măsură pe care unii dintre protestări o afişează este destul de cunoscută. Așadar, aceeași protestatari nu au avut niciun cuvânt de spus în momentul în care, în timpul mandatelor miniștrilor USR au ars spitale în România sau când facturile românilor s-au dublat.

De exemplu, protestatarii nu au avut nicio problemă cu faptul că vicepreședintele ANRE i-a anunțat pe români că vor primi două facturi la energie electrică în decembrie

„La sfârșitul lui octombrie s-a aprobat în Parlament acea OUG 118 care s-a dat de către guvern pentru compensarea facturilor la energie electrică și gaze. S-a completat în Parlament și s-a dispus și plafonarea.

Deși legea prevedea termen de 15 zile în care trebuia să se elaboreze normele de aplicare a acestei legi, acest lucru încă nu s-a întâmplat. N-avem încă norme, suntem în 24 noiembrie, și în lipsa normelor furnizorii nu știu cum să factureze și cum să aplice această lege și unii au preferat în loc să factureze la valoarea normală prevăzută din contract încălcând legea au preferat să amâne emiterea facturilor.

 

Sper că cel târziu săptămâna viitoare aceste norme să apară. Problema e că ar trebui să se aștepte acești clienți cărora nu le-a venit factură că în decembrie să primească chiar două facturi. Într-o săptămână – două să vină două facturi că să recupereze acest decalaj din cauza amânării emiterii facturilor”, a declarat vicepreședintele ANRE, Zoltan Nagy, la Digi24.

Nici despre faptul că spitalele din România ard, #reziștii nu au comentat deloc. Vă aducem aminte faptul că sunt foarte multe spitale în România care au ars, iar acest lucru a dus la o adevărată tragedie, zeci de pacienți murind.  Ultima tragedie a avut loc în urmă cu mai puțin de o lună când Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a fost cuprins de flăcări.

 

Comentarii
Adauga un comentariu