Eveniment-Social

Suntem un oras de scandalagii? Zilnic, 10 ieseni sunt amendati pentru tulburarea linistii publice

Publicat: 09 oct. 2016

Sute de ieseni care au provocat scandal sau au deranjat ordinea si linistea publica pe parcursul lunii trecute au fost amendati, media sanctiunilor aplicate fiind de aproximativ zece in fiecare zi. Astfel, politistii locali care au actionat în cartierele din municipiu pentru asigurarea unui climat de siguranta publica si respectarea normelor de convietuire sociala, au aplicat 366 de sanctiuni pentru fapte de încalcare a unor norme de convietuire sociala.

Totodata, în perioada 8-16.10.2016, având în vedere numarul mare de persoane care va fi prezent în oras, peste 165 de politisti locali vor actiona zilnic în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de siguranta publica. Numarul mare de agenti scosi la strada vine pe fondul desfasurarii celei de-a XXV-a editii a Sarbatorilor Iasului, iar politistii locali au fost mobilizati mai ales in zona de desfasurare a evenimentelor religioase si comerciale organizate la Iasi.

„Lucratorii institutiei noastre vor actiona si pentru asigurarea unor activitati comerciale civilizate cu respectarea prevederilor legale si prevenirea comertului neautorizat. În acelasi context, lucratorii institutiei noastre vor fi prezenti cu efective marite în toate cartierele din municipiul Iasi, ocazie cu care vor desfasura actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale si ilicite. În plus, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei vor asigura fluidizarea traficului rutier si pietonal, pentru a preveni crearea de ambuteiaje”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.loading...

Adauga un comentariu