Internationale

Supa chinezeasca

Publicat: 12 mai 2011

Ingrediente:

2 piepturi de pui dezosate
500 gr porumb boabe din conserva
1 ceapa rosie
1 morcov
1 ardei rosu
1 legatura ceapa verde
3-4 oua mari
2 linguri zahar brun
2 linguri malai grisat
2 linguri faina alba
1 lingura otet de mere
sare
piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, se taie in bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu ceapa rosie si morcovul, taiate in doua, iar dupa ce se indeparteaza spuma si carnea este fiarta, se paseaza morcovul si ceapa intr-un blender. Pune carnea si zeama rezultata din pasare intr-un vas, apoi adauga porumbul si fierbe 10 minute. Curata ardeiul, taie-l suvite subtiri si caleste-l in ulei, apoi adauga lingura de otet si pune ardeiul in oala de supa, impreuna cu ceapa verde tocata marunt. Amesteca intr-un castron malaiul, faina si zaharul, apoi pune din oala de supa, cu o lingura, zeama progresiv, pana capata consistenta unei smantani subtiri, ulterior adaugand-o la supa din oala, lasand inca 10 minute la foc mic. Bate cele 4 oua separate si adauga-le la supa, luata de pe foc, amestecand incet, apoi asezoneaza de sare si piper.



loading...

Adauga un comentariu