News Flash:

Supa-crema de ciuperci

21 Decembrie 2000
996 Vizualizari | 0 Comentarii
250 g ciuperci curatate, spalate si taiate foarte marunt, 50 g unt, 1 lingura patrunjel verde taiat marunt, 3 cesti extract de zarzavat (sau apa), sare, 2 galbenusuri, 100 g smantana.
Ciupercile impreuna cu untul si patrunjelul tocat se inabusa, amestecand mereu si adaugand cate putin extract de zarzavat. Cand ciupercile sunt complet moi se adauga restul extractului de zarzavat si impreuna cu sarea necesara se mai fierb 10-15 minute.
Inainte de a se servi, aceasta supa se toarna fierbinte si incet, amestecand mereu, in castronul de supa peste galbenusurile de ou amestecate cu smantana. Se adauga unt de marimea unei nuci taiat in bucati. Dupa topirea untului, supa se serveste adaugand, dupa gust, suc de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

802 viz    0 com
1287 viz    0 com
1385 viz    0 com
711 viz    0 com
679 viz    0 com
1004 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013313 (s)