Ciorbe si borsuri

Supa-crema de pui cu smantana

Publicat: 31 aug. 2012

Ingrediente:

500 g piept de pui fiert
50 g faina
2 lingurite ulei de masline
2 tulpini de telina
1 praz tocat
2 morcovi taiati rondele
60 g unt
70 g smantana
1.5 l supa de pui
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem prazul si morcovii la calit timp de 6 minute si apoi le transferam pe o farfurie. Topim untul in oala si adaugam faina. Dupa un minut, indepartam oala de pe foc si adaugam treptata smantana si supa. Punem din nou oala pe foc si amestecam pana cand da in clocot. Adaugam legumele si puiul si amestecam timp de un minut, la final adaugam patrunjel si sare dupa gust.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu