Ciorbe si borsuri

Supa cu chorizo si fasole

Publicat: 21 ian. 2013

Ingrediente:

200 gr carnati chorizo feliati
300 gr de morcovi tocati
1 ceapa tocata
2 tije de teline tocate
2 catei de usturoi
1 lingurita paprika
750 ml supa de legume
1 lingurita pudra de chili
1/2 lingurita chimion macinat
400 gr rosii din conserva
400 gr fasole din conserva
 
Mod de preparare:

Prajeste carnatii intr-o cratita bine incinsa. Cand sunt bine prajtii, scoate carnatii pe o farfurie tapetata cu servetele de bucatarie. In aceeasi tigaie adauga ceapa, telina si morcovii si caleste timp de 5 minute. Adauga apoi si usturoiul, paprika, pudra de chili si chimionul si mai lasa pe foc timp de 2-3 minute. Incorporeaza apoi rosiile si supa si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine si adauga carnatii prajiti. Lasa supa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 15 minute.
 
Adauga si fasolea si mai fierbe 5 minute. Supa cu fasole si chorizo se serveste calda, cu paine taraneasca proaspata. Mai poti adauga si putin patrunjel tocat.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu