Ciorbe si borsuri

Supa cu dovleac si conopida

Publicat: 08 ian. 2013

Ingrediente:

200 g conopida
2 lingurite ulei de masline
1 morcov
1 ceapa medie
1/4 radacina telina
1 lingura pasta tomate
200 g dovleac curatat
1,5 l supa de legume
piper
sare
menta uscata

Mod de preparare:
 
Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare, apoi caleste ceapa tocata marunt, pana cand aceasta capata o culoare aurie. Separat, pune supa de legume intr-o oala incapatoare, adauga legumele tocate dupa preferinta (dupa ce le-ai curatat si spalat in prealabil), apoi pune frunzele de dafin si menta uscata. Adauga ceapa calita si lasa totul sa fiarba, la foc mic, circa 45 de minute.

La final, adauga pasta de rosii, sare si piper si mai lasa supa sa dea in clocot. Ia jumatate din cantitatea de supa si mixeaza-o cu un blender, astfel incat sa obtii o compozitie de supa-crema, apoi amesteca totul cu supa ramasa.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit