Ciorbe si borsuri

Supa cu dovlecel si lapte batut

Publicat: 14 oct. 2012

Ingrediente:

1/3 dovleac mare (cca 600 g curatat)
1/2 ardei capia
1 ceapa medie
1,5 litri lapte batut
1 morcov
ulei
marar

Mod de preparare:

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si tocat marunt. Ardeiul l-am taiat cubulete. In putin ulei am pus la calit legumele. Cand acestea s-au inmuiat am adaugat putina apa, apoi cubuletele de dovleac. Am pus apa cat sa acopere dovleacul si am lasat sa fiarba. Cand dovleacul a fost aproape fiert, am pus laptele batut si am mai lasat cateva minute sa clocoteasca. Am tocat mararul marunt si l-am adaugat dupa ce am oprit focul la oala.

Supa cu dovlecel si lapte batut recomandata de Simona.



loading...

Adauga un comentariu