Ciorbe si borsuri

Supa cu legume si carne de pui

Publicat: 23 aug. 2012

Ingrediente:

1 pui intreg
700 g cartofi taiat cuburi
3 morcovi taiati rondele
1 ceapa tocata
3 tulpini de telina verde tocata
400 g boabe de porumb
2 linguri arpagic tocat
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Spalam puiul cu apa rece si-l punem intr-o oala mare. Adaugam ceapa, morcovii, telina si acoperim cu apa rece. Punem un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba, cu oala partial acoperita timp de o ora (indepartam spuma cand este cazul). Oprim focul, scoatem puiul pe un platou. Strecuram supa printr-o sita fina. Punem supa strecurata si legumele inapoi in oala. Dupa ce da in clocot, adaugam cartofii. Intre timp, indepartam carnea de pui de pe oase si pielea. Taiem carnita fasii si o punem in oala odata cu porumbul. Dupa 5 minute, adaugam arpagicul si patrunjelul si asezonam cu sare dupa gust.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu