Ciorbe si borsuri

Supa cu naut, dovleac si smantana

Publicat: 26 sept. 2012

Ingrediente:

1 kg dovleac tocat marunt
400 g naut
2 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi zdrobiti
3 linguri oregano
1 lingurita chimion
1 l supa de legume
2 batoane de scortisoara
1 praz tocat marunt
40 g branza data prin razatoare
smantana pentru servire

Mod de preparare:

Punem uleiul la incins intr-o oala si calim prazul timp de 5 minute. Adaugam usturoiul, oregano si chimionul si amestecam timp de 30 de secunde. Adaugam supa, dovleacul, nautul si scortisoara. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim, accoperim vasul cu un capac si lasam sa mai fiarba timp de 20 de minute. Scoatem scortisoara si procesam supa intr-un blender. Punem supa in boluri si servim cu smantana si branza presarata.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu