Ciorbe si borsuri

Supa de fasole ca la tara

Publicat: 19 ian. 2012

Ingrediente:

400 g fasole (cannellini la conserva)
100 g pancetta tocata
1 ceapa tocata marunt
1 morcov tocat
2 fire de telina
2 catei de usturoi zdrobiti
3 rosii taiate cubulete
1 l supa de pui
ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge ulei la foc mediu intr-o cratita. Punem ceapa, telina, morcovul si pancetta la calit timp de 6 minute amestecand continuu. Adaugam usturoi si mai lasam un minut, adaugam supa, fasolea si cubuletele de rosii. Dupa ce da in clocot, se reduce focul la minim si se mai lasa la fiert 10 minute. Intre timp putem pregati crutoane de casa: punem bucatele de paine intr-o tava, le stropim cu ulei de masline si bagam la cuptor timp de 7-8 minute. se pune supa in boluri si se serveste cu crutoane.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu