Ciorbe si borsuri

Supa de rosii cu naut si carnaciori

Publicat: 26 ian. 2012

Ingrediente:

o cutie de naut
2 conserve de rosii decojite si maruntite
2 catei de usturoi
1 ceapa
jumatate de morcov razuit
3 linguri de ulei
150 gr carnaciori picanti
4 frunze de salata verde
o mana de frunze spanac
patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Se prajesc usor carnaciorii in ulei, se adauga ceapa taiata marunt, morcovul razuit si usturoiul taiat si el la fel…se calesc, apoi se adauga nautul scurs de zeama, si rosiile cu tot cu suc din conserve, se adauga supa de legume sau apa calduta si se lasa sa fiarba cateva minute. La final se condimenteaza si se adauga salata, spanacul si  patrunjelul taiat marunt.
Din cantitatile de mai sus rezulta 5-6 portii.
Supa de rosii cu naut si carnaciori pregatita de Dia.



loading...

Adauga un comentariu