Ciorbe si borsuri

Supa de rosii cu orez brun

Publicat: 24 ian. 2013

Ingrediente:

100 gr orez brun
10 ml ulei de masline
20 gr pudra curry
600 gr pasta de tomate
1 ceapa tocata
400 ml supa de pui
 
Mod de preparare:
 
Incinge uleiul de masline intr-o cratita si caleste ceapa timp de 10 minute. Adauga pudra curry, amesteca usor, pana cand ceapa capata o culoare portocalie dupa care incorporezi si orezul brun. Toarna pasta de rosii si aproape toata supa de pui. Lasa pe foc pana cand da in clocot, dupa care reduci temperatura si mai lasi la fiert timp de 30 de minute. Daca supa se ingroasa prea mult, mai adauga supa de pui.
Supa de rosii cu orez brun se serveste cu patrunjel tocat si branza de capra. O poti servi si cu paine prajita cu usturoi.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu