Magazin

Super LOVITURA pentru Ion Tiriac

Publicat: 27 feb. 2014

ATP i-a acordat lui Ion Tiriac un premiu de excelenta pentru organizarea perfecta a turneului Mutua Masters, pe care miliardarul roman il detine la Madrid. Premiul acordat lui Ion Tiriac este semnul ca relatiile dintre acesta si ATP s-au ameliorat.

Citeste si: Ion Tiriac o face praf pe Simona Halep

Oficialii ATP au remarcat ca turneul lui Ion Tiriac are o acoperire excelenta in mass-media si ajuta la promovarea tenisului. La ultima editie a turneului de la Madrid, Ion Tiriac a fost primul om din tenisul mondial care a creat o zona mixta in colaborare cu ATP, oferind astfel posibilitatea unei colaborari excelente intre jucatori si reprezentantii presei, scrie ziare.com.

Citeste si: Ion Tiriac, dezvaluire incredibila: „A fost GRESEALA VIETII MELE!”

Ion Tiriac a introdus in premiera un sistem prin care toti jurnalistii acreditati la Madrid erau notificati prin SMS despre ultimele noutati de la turneu. Mutua Masters Madrid, turneu detinut de Ion Tiriac, se desfasoara in luna mai.loading...

Comentarii
  • Domnule Tiriac daca aveti atatia bani, de ce nu ajutati un tenismen in devenire din Romania?Sunt atatia copii talentati care renunta la tenis la 14-16ani pt ca nu mai au suport financiar.

Adauga un comentariu