Funny

Super-vedeta de a Pro TV este insarcinata din nou!

Publicat: 12 aug. 2019
9

La sfarsitul lunii august – inceputul lunii septembrie, Andreea Moldovan va deveni mamica pentru a doua oara! ”Casnica de la MasterChef”, asa cum mai este cunoscuta, va aduce pe lume de aceasta data un baietel. Andreea Moldovan si DJ Optik mai au impreuna o fetita, Ava, care abia asteapta sa-si cunoasca fratiorul.

Andreea Moldovan si DJ Optik si-au lasat masina in parcare si au mers sa-si faca cumpararturile necesare pentru casa. Dupa ce si-au achizitionat tot ce aveau nevoie si au platit la casa, cei doi au iesit din supermarket si s-au indreptat spre masina.

In timp ce Andreea Moldovan a vorbit la telefon, sotul ei a pus, grijuliu, cumparaturile in portbagajul masinii. Inainte de a se urca in autoturism, fosta concurenta de la ”Masterchef” a aranjat mai bine tot ceea ce a achizitionat. Bruneta a purtat o rochie lejera, de vara, care i-a pus burtica de graviduta in evidenta.

Andreea Moldovan s-a remarcat la “MasterChef”, emisiune care a rulat la PRO TV

Sotia lui DJ Optick, pe numele din buletin Bogdan Moldovan, a devenit cunoscuta in 2012, odata cu participarea la una dintre cele mai cunoscut emisiuni culinare din Romania. Andreea Moldovan  i-a impresionat pe jurati atat cu frumusetea ei, cat si cu desertul pe care l-a pregatit, astfel ca ea a fost supranumita sexy-casnica de la “MasterChef”.

Mai mult… in 2015, Andreea Moldovan si-a deschis un atelier de deserturi personalizate, care se afla in cartierul Baneasa din Bucuresti. Vedeta si partenerul ei de viata vor deveni, cat de curand, parinti pentru a doua oara. Indragitul cuplu mai are o fiica: Ava.

Adauga un comentariu