Economic

Supermarketuri date dispărute. S-au răzgandit investitorii?

Publicat: 10 aug. 2011

În urmă cu an, primarul Grigore Crăciunescu anunţa că în Paşcani vor apărea noi investitori, în vederea ridicării economice a oraşului. Trei supermarketuri şi-au anunţat atunci dorinţa de a deschide filiale în municipiu, însă lucrările pentru construcţia acestora sunt încă în fază incipientă.

Lidl, Billa şi Kaufland erau cele trei nume de supermarketuri vehiculate spre a fi deschise, însă până în momentul de faţă doar Lidl pare a se fi apucat de treabă. Construcţia este aproape gata, iar pe internet au apărut deja ofertele de locuri de muncă. Celelalte două supermarketuri par să se fi răzgândit. Deşi în locurile destinate, mai există oameni care curăţă zona, nu s-a început nicio lucrare de construcţie.

Astfel, apar tot felul de controverse şi de idei privind această delăsare. E posibil ca noile supermarketuri să aibă probleme financiare, ţinând cont de scăderea vânzărilor la nivel naţional. În acelaşi timp, Paşcaniul are deja supermarketuri în care bate vântul şi asta ar putea răzgândi investitorii.

Oficial, nu există vreun răspuns cu privire la aceste întârzieri, însă faptele oferă destule semne de întrebare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit