Sport

Suporterii lui Dinamo sunt deciși să cumpere clubul! Timpul spaniolilor s-a scurs. Se pregătește fuziunea DDB – ADPD

Publicat: 26 iun. 2020
Suporterii lui Dinamo sunt deciși să cumpere clubul și anunță că timpul spaniolilor s-a scurs.
Suporterii lui Dinamo sunt deciși să cumpere clubul din șoseaua Ștefan cel Mare

Suporterii lui Dinamo sunt deciși să cumpere clubul din șoseaua Ștefan cel Mare, iar Asociația Dinamoviști pentru Dinamo (ADPD) a emis un comunicat prin care laudă gestul lui Cornel Dinu

Suporterii lui Dinamo sunt deciși să cumpere clubul din șoseaua Ștefan cel Mare. Asociația Dinamoviști pentru Dinamo (ADPD) a emis un comunicat prin care laudă gestul lui Cornel Dinu, unul dintre liderii grupării, și prin care anunță o posibilă fuziune între cele două organizații: „Cornel Dinu s-a înscris și în programul DDB, un gest elegant menit să unească- în sfârșit- suporterii dinamoviști, pentru un plus de credibilitate în fața celor ce ar putea pune umărul la renașterea lui Dinamo, dar care, văzându-ne divizați, nu dau doi bani pe ideea de SOCIOS. Atunci când Dinamo este în mare pericol, Adevăratul Căpitan ne vrea uniți! De peste două decenii, clubul nostru e devorat de păsări de pradă, după concesiune, bancrută sau insolvență, s-a ajuns la fundul sacului, iar Negoiță vinde și ce are, și ce n-are”.

Gestul lui Cornel Dinu, primul pas spre fuziunea DDB – ADPD

Suporterii lui Dinamo anunță că militează pentru un nou stadion pentru clubul din șoseaua Ștefan cel Mare.

„Nu analizăm acum aspecte juridice, dar o să revenim curând cu lucruri legate de stadion, unul din aspectele pe care ambele asociații l-au promovat în programul lor, pentru că un nou Dinamo trebuie să aibă o casă nouă. Curând, ADPD va organiza o Adunare Generală unde se vor lua hotărâri, dacă programele și oamenii din asociații vor decide un drum comun atunci putem vorbi de un pas important înainte. Luptăm pentru visurile oricărui dinamovist: stadion nou, centru de copii și juniori performant, profesioniști în executivul clubului Dinamo și o strategie pe termen mediu și lung care să garanteze ieșirea din anonimatul actual. Totul Pentru Dinamo!”, se arată în comunicatul ADPD.

Cornel Dinu se alătură altor nume importante din fotbalul românesc

Cornel Dinu se alătură altor nume importante din fotbalul românesc care au decis să se alăture programului DDB, precum Ion Crăciunescu, Ștefan Radu, Nicolae Stanciu, Răzvan Lucescu, George Țucudean, Vlad Munteanu sau Paul Anton.
Ar fi știrea verii. Mircea Lucescu, investitor la Dinamo?

„Am vorbit cu el. Probabil lucrează la o strategie”.

Joaca de-a vânzarea clubului Dinamo ar putea să-l facă pe Mircea Lucescu să le întindă o mână de ajutor „câinilor”.
O spune chiar fostul său elev, Ioan Ovidiu Sabău, care crede că „Il Luce” pune ceva la cale. Asta după ce a apărut zvonul potrivit căruia chiar și fiul său, Răzvan, ar fi interesat.

„Am vorbit cu Nea Mircea Lucescu, cu Rednic. Ar fi extraordinar să se implice Lucescu la Dinamo, dar nu știu dacă Nea Mircea mai are energia, nervii. și nu cred că Răzvan s-ar mai întoarce, după ce a antrenat la un anumit nivel.
Este clar că Dinamo e un club pe care Mircea Lucescu îl iubește și se identifică foarte mult cu el. Poate pregătește o strategie, mă gândesc, nu știu. N-aș vrea să dau detalii pe care nu le controlez. Mi-aș dori să se implice și cred! Cred că și-ar dori să se implice mult mai mult. Nu știu când și în ce condiții. Probabil lucrează la această strategie, așa mă gândesc”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău l-a avut antrenor pe Mircea Lucescu la Dinamo, Rapid, Brescia, Brescia și Reggiana.

Mircea Lucescu este înscris în programul DDB

„Il Luce” s-a înscris în programul DDB, alături de fiul său, Răzvan, și a achiziționat pachetul de 1948 de euro.
Mircea Lucescu a făcut istorie la Dinamo, atât ca jucător, cât și ca antrenor.
Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu nu mai antrenează din februarie 2019, când a fost demis de la naționala Turciei.
Lucescu a pregătit echipa națională până în 1986, iar apoi a trecut la Dinamo, pe care a pregătit-o până în 1990. AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit sunt echipele pe care le-a mai pregătit Lucescu.
Ultima experiență a sa a fost ca selecționer al naționalei Turciei, „mandat” care s-a încheiat la începutul anului 2019.
31 de trofee are Mircea Lucescu în cariera de antrenor.

Adauga un comentariu