Sporturi

Surorile Williams joaca impotriva Belarusului in Fed Cup

Publicat: 25 ian. 2012

Surorile Serena şi Venus Williams, care nu au mai jucat în competiţia feminină de tenis pe echipe Fed Cup din anul 2007, au fost selecţionate marţi pentru partida cu Belarus, programată în perioada 4-5 februarie la Worcester (Massachusetts), din cadrul primului tur al Grupei Mondiale II.

Tanăra Christina McHale, în varstă de 19 ani, şi veterana Liezel Huber sunt alte două jucătoare selecţionate de căpitanul nejucător Mary Joe Fernandez. La randul ei, Sloane Stephens, în varstă de 18 ani, a fost chemată să se antreneze alături de echipă.

Venus Williams, în varstă de 31 de ani, nu a mai jucat din luna august a anului trecut, de la US Open, cand a aflat că suferă de sindromul Sjogren, o maladie autoimună rară care se manifestă prin oboseală accentuată.

La randul ei, Serena Williams (30 ani), care nu a pierdut niciodată un meci din Fed Cup, a fost eliminată luni în optimile de finală ale Australian Open de către rusoaica Ekaterina Makarova, aceasta fiind prima sa înfrangere la Melbourne din 2008.

Pentru echipa Belarus, capul de afiş va fi, se pare, nr. 3 mondial Victoria Azarenka.

Caştigătoarea acestei întalniri va disputa meci de baraj pentru accederea în Grupa Mondială.loading...

Adauga un comentariu