Fotbal extern

Surpriza! Beckham refuza PSG si ramane in America

Publicat: 19 ian. 2012

Fotbalistul englez David Beckham, dorit de Paris Saint-Germain în această iarnă, va rămane la gruparea Los Angeles Galaxy pentru sezonul 2012 al campionatului american, care va începe în martie, a anunţat Liga Nord-americană de Fotbal (MLS).
Fostul căpitan al naţionalei Angliei, în varstă de 36 de ani, a precizat că a ajuns la un acord cu LA Galaxy pentru o prelungire cu doi ani a contractului ce fusese valabil în perioada iulie 2007 – 31 decembrie 2011.

„A fost o decizie importantă pentru mine. Am avut oferte multe din toată lumea, însă încă sunt entuziasmat de ideea de a juca în SUA şi de a caştiga trofee cu Galaxy”, a afirmat Beckham.

Potrivit cotidianului Los Angeles Times, noul acord prevede o pauză estivală pentru Beckham, astfel încat acesta să poată participa la Jocurile Olimpice de la Londra (iulie-august), în cazul în care va fi selecţionat.

„Sunt încantat că David a ales să rămană la Galaxy, mai ales după ce a avut numeroase alte opţiuni”, a declarat directorul general al Los Angeles Galaxy, Bruce Arena.

 loading...

Adauga un comentariu