Magazin

Surpriza care a aparut pe micul ecran al nord-coreenilor

Publicat: 18 mai 2014
1

Cu toate ca lumea o credea moarta, fosta iubita a lui Kim Jong-un a reaparut la televizor, laudand eforturile „conducatorului” de a sprijini artele.

Fosta iubita a liderului nord-coreean Kim Jong-un, despre care se credea ca ar fi fost ucisa de un pluton de executie, a reaparut la televiziunea publica, scrie publicatia britanica The Independent.

Citeste si Marturisiri socante ale supravietuitorilor din inchisorile din Coreea de Nord

In imagini, Hyon Song-wyol acorda zambitoare un interviu. Presa internationala specula ca tanara cantareata ar fi fost ucisa dupa ce a fost acuzata de pornografie.

Potrivit informatiilor vehiculate de mass-media, Hyon Song-wyol si alti colegi din Orchestra Unhasu si din formatiile Wangjaesan Light Music Band si Moranbong Band s-ar fi filmat in timp ce faceau sex si ar fi vandut aceste inregistrari.

Citeste si DEZVALUIRI SOCANTE despre moartea unchiului lui Kim Jong-un

Incidentul s-ar fi petrecut anul trecut. La scurt timp, cantareata a disparut din atentia publica.

Informatia executiei sale a fost, de altfel, confirmata de seful serviciilor de inteligenta ale sud-coreenilor, Nam Jae-Joon, care a precizat in octombrie ca are cunostinta despre o executie.

Citeste si Obicei ciudat in Coreea de Sud. Oamenii platesc pentru a-i vedea online pe altii

Cu toate acestea, Hyon Song-wyol a fost vazuta recent la televiziunea publica, laudandu-l pe conducator pentru sprijinul pe care l-a acordat artelor.

Adauga un comentariu