Mozaic muzical

Surpriza! Cine are grija de averea lasata de Madalina Manole fiului ei! Familia artistei: „Ei sunt profitorii”

Publicat: 29 iul. 2018
3

Marian, fratele Madalinei Manole, este „foc si para” pe fostul sef al fan-clubului regretatei artiste, care acum „a tradat” pentru Mircea Petru.

Conflictul deschis dintre familia de la Ploiesti a Madalinei Manole si fostul sot al artistei naste si victime colaterale. Una dintre acestea este Ciprian Antochi, sef al fan-clubului Madalina Manole si unul dintre cei mai mari admiratori ai acesteia.

Marian Manole, fratele Madalinei, il acuza pe Antochi ca a tradat si ca a trecut de partea lui Mircea Petru, cel cu care familia de la Ploiesti a cantaretei se afla in conflict deschis de 8 ani.

In ultimele zile, Marian Manole a postat mai multe imagini cu fanul Madalinei, in momentele in care se afla in anturajul surorii sale. Fratele cantaretei il numeste „Iuda” pe Ciprian, acuzand ca este „un profitor” si ca in acest moment administreaza averea Madalinei Manole pus de Petru Mircea. El sustine ca Antochi a fost numit curator pentru fiul Madalinei, ceea ce inseamna ca este un garant pentru faptul ca partea de avere a baiatului va fi pastrata pana cand acesta va avea varsta legala pentru a se putea bucura de ea.

„Acest individ pe nume Ciprian Antochi, celebrul Iuda, este curatorul nepotului meu, pus de Petru Mircea sa administreze averea Madalinei! Dragii mei, ei sunt profitorii, nu familia mea! Au trecut 8 ani si am demonstrat carcotasilor contrariul”, a scris Marian Manole pe contul lui de socializare.

Ulterior, Manole a mai avut o postare in care a scris: „Fariseul „Iuda”, cand era un biet copil. La petrecerile noastre”.

Adauga un comentariu