Din lumea filmului

Surpriza! Cum s-a reprofilat Corina Chiriac la 68 de ani

Publicat: 04 ian. 2018
3

Indragita Corina Chiriac a avut un an plin, fara concedii, caci emisiunea pe care o prezinta la National TV, dar si lista lunga de concerte, au tinut-o in priza. Solista ne-a facut bilantul de final de an si ne-a dat si o veste surprinzatoare: s-a apucat de croitorie.

Dupa un an de munca, dupa nenumarate concerte, calatorii prin tara si pregatiri pentru emisiunea “Opriti timpul”, de la tv, indragita solista incepe anul 2018 cu o binemeritata vacanta. “Vreau sa fiu o luna de zile in vacanta, sa ma odihnesc, sa ma relaxez la mine acasa, departe de nebunia din showbiz. Vreau sa ma simt bine, pentru ca de un an eu nu am mai avut vacanta. Acum, ca am terminat cu cantarile de Revelion, vreau sa pregatesc un album nou si abia din februarie ma voi intoarce. Am avut emsiuni in Ajun de Craciun, de Revelion, si am avut mare audienta, ceea ce ne bucura foarte tare”, ne-a declarat Corina Chiriac (68 de ani). Solista, care este un etalon al elegantei, fiind invidiata in Epoca de Aur pentru tinutele ei sofisticate, ne-a facut o marturisire neasteptata: s-a apucat de design vestimentar, scrie click.ro.

Cati bani trebuie sa-i plateasca despagubire PRO TV Monicai Davidescu

Monica Davidescu (45 de ani) va primi despagubiri financiare de zeci de mii de euro de la o companie din trustul Pro, dupa ce in 2012 actrita a suferit o accidentare grava in emisiunea „Dansez pentru tine“.

O companie din trustul Pro trebuie sa ii plateasca Monicai Davidescu despagubiri de aproape 30.000 de euro dupa ce, in timpul repetitiilor pentru sezonul „Dansez pentru tine“ din 2012, actrita a suferit o ruptura de menisc pentru care a avut nevoie de o interventie chirurgicala si de o lunga perioada de recuperare. Asadar, in urma procesului, Monica Davidescu ar trebui sa primeasca daune materiale in valoare de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro si cheltuieli de judecata in valoare de 3.000 de euro. In prima instanta, daunele pe care urma sa le primeasca reprezentau echivalentul a 26.000 de euro, insa acum magistratii au majorat unele sume, scrie adevarul.ro.

Adauga un comentariu