National

Surpriza de proportii la nunta Robertei Anastase! Cine apare pe lista de invitati

Publicat: 05 iun. 2013

Roberta Anastase uita de rivalitatile politice cand este vorba despre nunta ei. Asa se face ca pe lista de invitati apar nume grele din PSD, precum Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, Radu Oprea.

Indiferent de cuvintele grele cu care s-au gratulat reciproc precum „interlop„, „sef de mafie„, traficant de droguri„, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, le-a inmanat invitatiile adversarilor politici cu zambetul pe buze, anunta pesurse. Este totusi surprinzatoare invitatia data celor doi Cosma cu care a luptat pentru a intra in parlament si despre care afirma, in urma cu numai cateva luni, ca reprezenta cel mai mare pericol pentru Prahova, scrie libertatea.ro.

De altfel, frumoasa pedelista a anuntat ca la nunta sa nu vor fi invitati numai colegi din PDL ci si din alte partide.

„Nu sunt in politica de ieri, de azi, sunt de 20 de ani. Am prieteni, partidul e ca a doua familie a mea, colegii mei, prietenii mei fac politica, nu sunt neaparat de la PDL, din foarte multe formatiuni politice, si de la USL. Sigur ca da, si de la USL am invitati, daca trebuie sa-i categorisim dupa criteriul politic. Eu cred ca suntem oameni si dincolo de apartenenta politica sau de om politic pe care le avem”, declara in urma cu putina vreme Anastase.loading...

Comentarii
  • capra asta baltata a mai invatat sa numere?stie cate maciuci a lustruit?astea, dupa ce se satura de maciuci,trec la maritis,aduna ceva parai apoi trec la demaritis.numai cu asa parasute sa nu ai deaface.nici o gaura nu este sigura.

    • Fă vaca Domnului, fă prăjină proastă, deie Dumnezeu să ai la nuntă și mai ales după, bucuria pe care au avut-o pensionarii atunci când numărai din paișpe-n paișpe voturile pentru tăierea pensiilor. Fă scrofoiule, în acel timp tac-tu încasa un slariu lunar de 9800 lei si prime de 30000 euro.

Adauga un comentariu