Facebook

Surpriza imensa de care a avut parte o tanara. Ce a gasit cand si-a cautat o ruda pe Facebook

Publicat: 11 apr. 2014

Un barbat din Marea Britanie si-a ascuns sotia si copii de iubita si fiicele sale timp de 28 de ani. Mai exact, acesta nu i-a marturisit niciodata actualei iubite ca nu divortase si ca avea 3 copii din aceasta casatorie.

Barbatul spunea ambelor familii ca are un serviciu solicitant si ca trebuie sa plece mereu in delegatie. Astfel, acesta petrecea jumatate din timp cu prima familie si restul cu cea de-a doua. Mai mult decat atat, el refuza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa spunand ca nu au nevoie de un act care sa dovedeasca iubirea lor, potrivit Daily Mail.

Adevarul a iesit la iveala atunci cand fiica din cea de-a doua relatie a inceput sa-si caute pe Facebook rudele din partea tatalui. Norocul a facut ca aceasta sa dea chiar peste fratele sau vitreg. Acestia au inceput sa vorbeasca, sa impartaseasca detalii despre vietiile lor si in cele din urma au descoperit ca sunt frati.

Socul a fost puternic pentru ambele familii care nu au banuit nicio secunda ca barbatul are o viata secreta. In urma acestei dezvaluiri iubita sa a hotarat sa il paraseasca, iar fiicele sale, rezultate din relatia extraconjugala, nu au mai dorit sa isi vada tatal.loading...

Adauga un comentariu