Sport

Surpriza imensa la echipa Romaniei de Fed Cup. Cine va fi antrenorul Simonei Halep?

Publicat: 21 oct. 2016
1
Surpriza de proportii anuntata de Federatia Româna de Tenis. Cel mai mare jucator de tenis din istoria tarii noastre, Ilie Nastase, este noul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a României. „Aceasta mutare face parte din noul plan al FRT de a concentra toate valorile tenisului românesc în jurul acestei echipe, care are sanse reale sa revina în Grupa Mondiala si chiar sa câstige Fed Cup. Alina Cercel-Tecsor ramâne alaturi de echipa si va fi antrenor”, a anuntat FRT, prin intermediul unui comunicat.
 
Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru au retrogradat din Grupa Mondiala I, prima liga valorica a Fed Cup, dupa cele doua esecuri din acest an, de la Cluj, 2-3 cu Cehia si 1-4 cu Germania.
România va debuta cu Ilie Nastase pe banca anul viitor, pe 11 si 12 februarie, cu ocazia partidei contra Belgiei din Grupa Mondiala II a Fed Cup, programata în Sala Polivalenta din Bucuresti.
 
Fost lider al clasamentului ATP, Nastase (70 de ani) a cucerit în cariera doua trofee de Grand Slam, la Roland Garros si US Open, patru Turnee ale Campionilor si a jucat trei finale ale Cupei Davis, toate pierdute.
Nastase a fost presedintele Federatiei Române de Tenis în perioada 1997 – 2008. În 1994, „Nasty” a fost capitanul-nejucator al echipei de Cupa Davis a României.
Comentarii
Adauga un comentariu