Sport

Surpriza imensa: Mircea Lucescu are oferta de la Dinamo Moscova! 

Publicat: 09 oct. 2019

Mircea Lucescu, 74 de ani, ar putea reveni pe gazon daca discutiile cu Dinamo Moscova se vor concretiza. Dupa ce s-a auzit ca Dan Petrescu este dorit înapoi la echipa pe care a condus-o între 2012 si 2014, acum jurnalistii rusi au anuntat ca "Il Luce" este cea mai noua varianta pentru preluarea bancii tehnice. Iar impresarul care a negociat întelegerea lui Lucescu cu Zenit, Arcadie Zaporojanu, a confirmat tatonarile. Mircea Lucescu a antrenat ultima oara nationala Turciei, de care s-a despartit la finalul anului trecut. 

"Deocamdata e o tatonare. Nu i s-a oferit niciun contract. Lucescu are de gand sa mearga la Moscova, dar nu pot spune când. Optiunea este chiar reala. Mi-ar placea sa lucreze acolo. Înca nu stiu când se va rezolva toata povestea", a declarat impresarul Arkadie Zaporojanu pentru SportExpress.

Imediat dupa ce s-a scris ca Dinamo Moscova îl vrea pe Dan Petrescu, antrenorul campioanei României a evitat sa ofere un raspuns concret întrebarii ce are de gând sa faca. "Numele meu tot timpul va aparea la alte echipe. Ma bucur ca ceea ce am facut la Dinamo Moscova este apreciat. Eu deocamdata sunt antrenorul lui CFR Cluj", a afirmat Petrescu la finalul meciului Viitorul – CFR Cluj 3-1.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit