National

Surpriza in cazul lui Radu Mazare. Iata pentru cine lucra acesta in Madagascar

Publicat: 17 mai 2019
1

Au iesit la iveala detalii neasteptate! Fostul edil al Constantei, Radu Mazare, ar fi lucrat pentru o persoana extrem de importanta in Madagascar.
Surse au dezvaluit ca, in afara de afacerea pe care o detinea, acesta lucra pentru un celebru miliardar. Desi s-a spus ca fostul edil al Constantei, Radu Mazare, s-a intretinut in Madagascar doar din afacerea cu bungalouri, iata ca acum ies la suprafata informatii surprinzatoare.
Pe langa afacerea cu bungalouri, Radu Mazare ar fi avut si o functie in compania unui celebru miliardar egiptean.

BREAKING NEWS: IGPR anunta cand va fi adus Radu Mazare in tara

Concret, Mazare ar fi fost consilierui miliardarului egiptean Samih Sawiris, seful companiei Orascom din Egipt, infiintata de tatal sau in urma cu 70 de ani.
De altfel, in anul 2016, chiar fostul edil deazvaluia ca va fi consilier al managerului Orascom, pe partea de dezvoltare urbana si dezvoltare turistica.

Am fost, am negociat contractul pentru ca primisem aceasta oferta de munca din partea companiei Orascom, o companie multinationala cu dezvoltari foarte mari turistice. Am negociat contractul si l-am primit semnat. Urmeaza sa-l semnez si eu. In principiu, cam in doua saptamani si jumatate e semnat. Voi fi consultant al managerului general in ceea ce priveste dezvoltarea urbana si dezvoltarea turistica”, spunea, la acea vreme, Radu Mazare.

Adauga un comentariu