Mozaic muzical

Surpriza in showbiz! Familia Monicai Anghel se mareste. Ce nume va purta fetita

Publicat: 11 iul. 2019
3

Alexandru Anghel, care va face echipa impreuna cu celebra sa sora, Monica Anghel, in cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, in aceasta toamna, la Antena 1, a devenit din nou tata.

De curand, sotia sa, Raluca, a adus pe lume cea de-a treia fetita. ”Cel de-al treilea copil al nostru, Hrisa Monica Valentina, s-a nascut in zi de sarbatoare, in a doua zi de Rusalii, in Lunea Sfantului Duh, pe 17 iunie. La cat de mica si fragila este, recunosc ca o las momentan doar pe Raluca sa o spele, sa o schimbe, dar sunt tot mai responsabil, invat si, la al patrulea copil, o sa fiu expert!”, spune Alex.

Alex si Raluca mai au acasa doua fetite, Roa, care in luna noiembrie a acestui an va implini 9 ani, si Maria, care in aceeasi luna va face 5 ani.

Pentru fiicele sale, Alex Anghel se considera un tata minunat. ”Imi place sa petrec cat mai mult timp in sanul familiei, ne iubim, ne jucam, cantam, coloram, ne batem cu apa, facem sport, inventam povesti, facem diverse concursuri…”, mai spune concurentul de la Te cunosc de undeva!.

In cel de-al 14-lea sezon, pe scena de la Te cunosc de undeva! vor urca patru perechi de artisti – Alexandru si Monica Anghel, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, Serban Copot si Cezar Ouatu, Ada si Cornel Palade – pe cand ceilalti patru – Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei si Grigore Gherman – vor evolua individual in fata juratilor Ozana Barabancea, Andreea Balan, Cristi Iacob si Aurelian Temisan. Care sunt primele lor transformari, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, in curand, in cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Adauga un comentariu