Local

Surpriza in trafic! Doi soferi le-au dat batai de cap politistilor

Publicat: 29 ian. 2014
1

Doi tineri s-au ales cu dosare penale, pentru a doua oara, dupa ce au fost prinsi conducand, cu toate ca aveau permise de conducere suspendate. Oamenii legii i-au prins la volan in cadrul unor controale de rutina.

Citeste si: Un sofer beat si fara permis a facut praf o masina si un magazin din Galata. Politia l-a retinut – UPDATE FOTO

„La data de 28.01.2014, în jurul orei 08.30, politistii din cadrul Sectiei 3, fiind în exercitarea atributiunilor de serviciu, au oprit pentru control soferul unui autoturism, H. Andrei, de 21 ani, din Iasi, ce se deplasa pe o strada din municipiul Iasi. În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca tânarul figureaza cu permisul de conducere suspendat”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. In aceeasi zi, politistii din cadrul Postului de Politie Baltati au prins un barbat in varsta de 28 de ani care conducea autoturismul personal, pe Drumul European 583, desi avea permisul retinut. „Politistii din cadrul Postului de Politie Baltati au efectuat activitati de monitorizare si fluidizare a traficului rutier pe DE 583, ocazie cu care au oprit pentru control soferul unui autoturism, D. Ovidiu, de 28 de ani, din municipiul Suceava. În urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca barbatul are permisul de conducere suspendat. În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de catre o persoana ce are dreptul de a conduce suspendat”, a adaugat purtatorul de cuvant al Politiei.

Citeste si: Sofer fara permis prins de politistii de la Vama Albita

Citeste si: Inca un sofer beat si fara permis cade in plasa politistilor ieseni
Adauga un comentariu