National

Surpriza la ultimul sondaj privind alegerile prezidentiale: Victor Ponta este FAVORIT

Publicat: 26 dec. 2013
1
Premierul Victor Ponta ar fi favorit in cursa pentru functia de presedinte al Romaniei, daca alegerile ar avea loc duminica viitoare. Asta arata un sondaj CSCI realizat in decembrie.
Desi nu si-a anuntat intentia de a candida pentru prima functie in stat, prim ministrul Victor Ponta este favoritul romanilor, devansandu-i clar pe politicienii de dreapta care ar putea intra in cursa pentru Palatul Cotroceni.
Astfel, daca ar avea loc alegeri prezidentiale duminica viitoare, Victor Ponta ar castiga detasat, cu 32% din intentiile de vot, in timp ce Crin Antonescu ar obtine 24%. Mihai Razvan Ungureanu ar primi 21% din voturi, Catalin Predoiu 8%, iar Dan Diaconescu 6%.
Mai mult, Victor Ponta ar invinge orice candidat de dreapta daca ar ajunge in turul doi.
Astfel, prim ministrul ar obtine 59% din voturi daca ar concura cu Crin Antonescu, care ar obtine 41%. Daca in turul doi l-ar avea adversar pe Mihai Razvan Ungureanu , Ponta ar obtine 66% din voturi, iar cu Catalin Predoiu contracandidat ar obtine 67 de procente.
Sondajul CSCI a cuprins si intrebari legate de alegerile europarlamentare din 2014 si arata ca PSD ar obtine 41% din voturi, PNL 19%, PDL – 17%, UDMR si PPDD cate 6%, iar Miscarea Populara – 5 procente.
Sondajul a fost realizat in perioada 18-22 decembrie, pe un esantion reprezentativ de 1123 de persoane, cu o marja de eroare de plus/minus 3%.
Comentarii
  • a inceput campania de manipulare ? eu am 43 de ani si niciodata nu am fost „sondat”, la fel nici unul din cunoscutii mei.
    Numai minciuni si manipulare cu sondajele astea

  • UN SONDAJ MINCINOS. PSD are in jur de 21% suport electoral. Doar daca reuseste DRAGNEA sa mai fure diferenta pina la 41% electorat. Romanii s-au saturat de PSD si de comunisti. La puscarie cu ei ca sunt niste hoti.

  • Doar in vis va avea boul asta 40%.s a saturat lumea de toti pnl ii din politica.astept colegi noi ptr ca de puscariasi m am indestulat.vreau candidat al dreptei indiferent din ce cos’ dar CREDIBIL

  • Manipulare grosolana,dar bagandu le in cap populatiei asemenea tampenii la un moment dat o sa creada si o sa se resemneze ca tot dracu o iesi,toti pe care ii stiu si cu care am vorbit vorbesc numai de rau USL ul si pe Pontulica asta si tu imi spui mie ca are 32%.Povesti dale dreacului

  • Mani***re! 4 din10 articole le scrieti despre inaptul asta. Sa o su.geti toti care luati parte la mani***rea asta : redactori ,reporteri si cap de pluta asta din poza, cum l o mai chema ( pt mine e inexistent)

Adauga un comentariu