Sport

Surpriza neplacuta la Wuhan, la partida dintre Simona Halep si Irina Begu. Reactia neasteptata a Simonei

Publicat: 26 sept. 2016
1

Duelul romanesc din turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, dintre Simona Halep si Irina Begu, s-a incheiat „inainte de limita”, din cauza problemelor fizice pe care le-a avut sportiva aflata pe pozitia 26 WTA. Halep, favorita patru a competitiei, si-a asigurat prezenta in optimi, dupa 70 de minute de la primul punct al partidei, atunci cand, aflata la conducere pe tabela, cu 6-3, 2-0, a fost convocata la fileu pentru a fi informata oficial de abandonul Irinei.

Relatia rece dintre primele doua rachete ale echipei de Fed Cup a Romaniei, determinata de un incident petrecut in primavara acestui an, dupa un duel de trei seturi de la Madrid, a fost evidenta pe intreaga durata a meciului, de la momentul tragerii la sorti a terenului si lipsa strangerii de mana din start, pana la felul in care Halep a ignorat problemele medicale ale Irinei si a salutat rece in momentul in care a primit victoria. Si la final de partida, Simona a expediat rapid subiectul situatiei medicale a Irinei Begu.  “Imi pare rau pentru ea, ca s-a accidentat. Stiu cum e, nu este usor”, a transmis Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Halep si-a analizat propria prestatie, intr-un meci in care a reusit 13 lovituri castigatoare si a gresit nefortat de 14 ori. “ Am jucat bine de la inceputul meciului. Si ea a jucat foarte bine astazi, dar eu am fost un mic mai puternica pe final de set”, a explicat Simona.

“Cred ca am servit bine. Am returnat foarte bine azi. Ma simt excelent, pentru ca am jucat tenis de buna calitate, dupa doua saptamani de pauza si mai ales – dupa o accidentare”, a mai spus Halep, potrivit site-ului wtatennis.com.

Adauga un comentariu