Actualitate

Surpriza pentru microbisti aseara in Italianissimo Pub – FOTO,VIDEO

Publicat: 18 apr. 2015
Ieri seara, in Italianissimo Pub, a avut loc un eveniment de proportii. Microbistii care au trecut aseara prin pub au putut sta fata in fata cu Salvatore Toto Schillaci, fostul golgheter al Cupei Mondiale din 1990 si cu Florin Prunea. Acestia au facut poze si au discutat cu fanii intr-o atmosfera de neuitat. 
Salvatore Schillaci s-a nascut la 1 decembrie 1964, la Palermo si a jucat 339 de partide in Serie A, pentru echipe ca Messina, Juventus Torino si Inter Milano, pentru care a marcat 98 de goluri. |n nationala Italiei a jucat 16 partide, marcand 7 goluri, devenind golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Italia. Din anul 2000, Schilacci conduce o scoala privata de fotbal la Palermo, care ii poarta numele. 
Italianissimo Pub este locul unde esti tratat asa cum italienii stiu cel mai bine, pentru a te simti ca acasa. Este locul in care te vei simti ca intre prieteni, in care vei fi primit mereu cu bratele deschise si in care toti vor avea grija sa te simti bine. Atmosfera primitoare, muzica de calitate si gustoasele preparate si bauturi fac din Italianissimo Pub locul perfect pentru a-ti petrece dupa-amiaza la o cafea, sau seara la o distractie de neuitat.
Clientii care ne trec pragul au parte de un adevarat rasfat culinar, toate produsele fiind  preparate cu ingrediente specifice Italiei, de catre bucatari si barmani cu experienta. Mai mult, echipa Italianissimo Pub pune la dispozitia clientilor oferte Happy Hour, valabile in fiecare zi, in intervalul orar 15:00 – 18:00. Pentru a satisface orice gust muzical, incepand de joi, fiecare seara este inedita, cu distractie pe ritmuri comerciale, italienesti, latino sau oldies.
Ne gasiti in complexul studentesc Tudor Vladimirescu, in spatele caminului T14. Rezervari se pot face la numerele de telefon 0757.100.436 si 0744.821.056. 
Comentarii
Adauga un comentariu