Actualitate

Surpriza PRO pentru Mircea Solcanu, dupa scandalul cu parintii lui Ionut, copilul sfasiat de maidanezi

Publicat: 01 feb. 2014

Mircea Solcanu risca sa fie dat afara din trustul PRO, dupa ce a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa parintilor lui Ionut Anghel, baietelul sfasiat de maidanezi.

Mai multe ONG-uri din Romania au semnat o scrisoare prin care vor sa aduca la cunostinta mai marilor companiei situatia provocata de Mircea Solcanu, prezentator al show-ului "Povestiri de noapte" de la Acasa TV, prin mesajul catre familia Anghel.

"Declaratiile domnului Solcanu sunt inacceptabile si il discrediteaza pe toate planurile: moral, etic, chiar si mental. Consideram ca mesajul prin care isi exprima public dorinta ca un baiat de sase ani sa moara constituie un argument suficient pentru incheierea colaborarii si a asocierii intre el si oricare dintre companiile media din portofoliul dumneavoastra. Solicitam sa aduceti aceasta problema in atentia conducerii CME", se arata in scrisoarea adresata lui Mark Kobal, Head of Investor Relations la CME.

"Am vorbit personal la telefon cu domnul Kobal si i-am expus pe scurt ce s-a intamplat in Romania. Nu mi-a dat nici un raspuns pe loc, mi-a lasat adresa de e-mail pentru o adresa oficiala. Noi ne-am propus sa facem toate demersurile pana cand domnul Solcanu va inceta colaborarea cu trustul in care lucreaza. Din punctul meu de vedere s-a descalificat complet si ma mir ca nu si-a prezentat inca demisia. Noi am scris trustului Pro, i-am scris chiar si domnului Cabral Ibacka, pentru ca speram ca macar dansul sa refuze sa se mai asocieze cu domnul Solcanu. Vom face tot ce ne sta in putere sa rezolvam aceasta situatie", a spus o semnatara a scrisorii, pentru wowbiz.roloading...

Adauga un comentariu