Magazin

SURPRIZA URIASA de la Pavel Bartos

Publicat: 10 apr. 2014

Pavel Bartos si Smiley se completeaza perfect in rolulu lor de prezentatori ai show-ului “Romanii au talent”. Si pentru ca tot se inteleg de minune, Smiley a hotarat ca a venit momentul s ail lanseze in muzica pe Pavel Bartos, cei doi urmand sa lanseze curand o piesa impreuna, single intitulat “Cu fuioru”, pentru care deja au filmat si un videoclip.

De-a lungul celor opt editii al celui de-al patrulea sezon “Romanii au Talent”, telespectatorii ProTV au auzit de nenumarate ori expresia “Cu fuioru”, expresie care marca momente sau situatii amuzante. Totul a inceput dintr-o joaca si a ajuns un adevarat…fenomen!

Citeste si Veste bomba pentru Pavel Bartos: Va fi tatic pentru a treia oara

“La un moment dat, in concurs a aparut o fetita care avea cu ea si un fuior. Noi am intrebat-o la ce il foloseste si pentru ca era doar recuzita am rugat-o sa il lase in culise. Asa a inceput toata nebunia. Am luat fuiorul cu noi in toate orasele, la toate show-urile, si l-am folosit de cate ori a fost nevoie”, a povestit Smiley, noteaza ADPM

Citeste si Nu ai sa crezi ce salariu are Pavel Bartos la Pro Tv

In prima semifinala live a show-ului “Romanii au talent”, Smiley si Pavel Bartos lanseaza super hit-ul “Cu fuioru”, hit care va beneficia si de un videoclip. Filmarile au avut loc intr-un parc din capitala, iar fuiorul a avut un loc de cinste in echipa magnifica formata din Smiley, Pavel Bartos si cele trei ajutoare: Maciuca, Marinaru si Vladut, adauga ADPM

Citeste si Caravana „Romanii au talent” porneste in tara. Vezi cand ajunge in Iasi

“Am vazut ca expresia asta a prins atat de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, asa ca ne-am gandit sa scoatem si o piesa. Piesa a fost scrisa de gasca de la Hahaha Production, iar versurile ii apartin lui Florin Busuioc”, a mai povestit Smiley.

Marele hit va fi cantat in premiera in prima semifinal live a show-ului “Romanii au talent” difuzata vineri, 11 aprilie, de la ora 20:30.

Adauga un comentariu