Politic

Surse: Craciunescu-PNL vrea din nou alianta cu Ionita-PDL, in urma scandalului din USL

Publicat: 29 nov. 2011
Primarul liberal Grigore Craciunescu ,, linge acolo unde a scuipat” acum cateva luni de zile. Mai exact, imediat dupa scadalul din cadrul USL, motivat de faptul ca alesii locali din PSD au refuzat sa voteze o serie de proiecte ilegale propuse chiar de el, primarul PNL, Grigore Craciunescu l-a sunat pe presedintele PDL Pascani, Ioan Ionita, si i-a propus sa refaca alianta PNL PDL.

Asta desi acum la sfarsitul lunii iulie a acestui an, acelasi primar a propus Consiliului Local schimbarea lui Ionita din functia de viceprimar, cu liberalul Neculai Enea.

Edilul sef ar fi recunoscut ca a gresit si a incercat sa il convinga pe liderul democrat-liberalilor pascaneni sa il sprijine pentru aprobarea proiectelor ilegale refuzate de consilierii PSD. Disperarea primarului pascanean este cu atat mai mare cu cat bocetele sale la sefii USL de la judet nu au dat rezultatele asteptate, la intalnirea care a avut loc, duminica, la Pascani, asa incat investitiile si cheltuieli facute in mod illegal sa fie acoperite prin vot.

Ionita: Eu raman in opozitie, pana la alegeri, el va lua sub 10%

Contactat telefonic Ioan Ionita nu a negat ca ar fi fost sunat de primar. ,, Nu stiu de unde ati aflat. Se vede ca primarul Craciunescu a ajuns, acum, la vorba mea. Atunci cand m-a demis i-am atras atentia ca relatia cu PSD nu va fi usoara. Acum a dat de greu si isi doreste refacerea protocolului cu PDL? Eu voi ramane acolo unde m-a trimis, in opozitie, iar pentru el rezultatul va fi devastator. I-am spus ca nu va castiga nici 10 procente in campania electorala de anul viitor si se pare ca asa va fi…,, a spus pentru ziarul Orizont, Ioan Ionita.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit