National

SURSE: Dan Adamescu l-a numit pe Rares Bogdan redactor sef al cotidianului Romania Libera in locul lui Dan Turturica

Publicat: 09 nov. 2015

Omul de afaceri Dan Adamescu i-a anuntat, luni, pe cativa angajati ai Romaniei Libere ca noul redactor sef al publicatiei in locul lui Dan Turturica va fi realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan, au declarat surse din redactie.

Contactat de HotNews.ro, Rares Bogdan a spus ca exista unele discutii mai vechi, inca nefinalizate, dar ca nu este vorba despre postul de redactor sef. Bogdan a spus ca nu poate da in acest moment mai multe detalii.

Dan Turturica nu a putut fi contactat pana la ora publicarii stirii.

Decizia inlocuirii lui Dan Turturica vine pe fondul nemultumirilor exprimate in repetate randuri de proprietarul ziarului ca publicatia nu i-ar fi luat apararea in cazul scandalului de la Astra, unde Dan Adamescu este de asemenea actionar.

Alte surse din redactia Romania Libera spun insa ca ar putea fi vorba de o preluare a ziarului condus de Dan Adamescu. In prezent, Medien Holding, care editeaza ziarul Romania Libera, se confrunta cu dificultati financiare. Din acest motiv, ziarul inregistreaza intarzieri semnificative la plata salariilor.

In urma cu cateva luni, compania Astra Asigurari a cerut in instanta insolventa Medien Holding, insa la sfarsitul lunii octobmrie Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 14 decembrie o decizie in acest dosar.loading...

Comentarii
  • Pacat! Sa il scoti pe Turturica pentru ca sa pui un caracter mizerabil precum ***** Bogdan mi se pare de rasul curcilor… A propos, daca era R.B. redactor sef putem intelege ca ziarul,in mod automat, ar fi luat apararea penalului Adamescu! Mare om *****… Va mai aduceti aminte cum a schimbat el macazul intre cele doua tururi de scrutin prezidential din 2014? Cum deja se gudura pe langa Ponta? Apoi cat de tepede a revenit pe valul nou creat de diaspora?

Adauga un comentariu