Actualitate

SURSE! Seful Politiei Locale Iasi, in drum spre Bucuresti

Publicat: 30 apr. 2015
1

Potrivit unor surse, seful Politiei Locale Iasi, Liviu Hliboceanu, ar fi fost preluat deja de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si s-a afla in drum spre Bucuresti, unde va fi audiat in acest caz. Seful Politiei Locale a intrat in vizorul DNA, dupa ce i-ar fi furnizat primarului Gheorghe Nichita, in urma solicitarilor facute de acesta, informatii referitoare la anumite persoane despre care primarul Iasului dorea sa cunoasca mai multe detalii, anume cu cine se intalnesc, unde au loc diverse intalniri si in ce locuri se deplaseaza.

Vezi si BREAKING NEWS! Descinderi DNA la vila primarului Nichita si la Primaria Iasi – FOTO, VIDEO 

Comentarii
  • Asa patesti cand organizezi ,,concurs de promovare” . Ati promovat o lichea. Apropo poate ne arata DNA CV-ul acestui individ.El nu apare nicaieri, ce studii are, ce l-a calificat pt aceasta functie inafara de slugarnicia.

    • Ar trebui dusi si betivii de la piete,stiu si ei multe,felix@co!Unde era Nichita erau si ei in civil,sclavii faceau ore suplimentare!SA SE FACA DREPTATE!!!!

  • limitelor pedepsei prevăzute de Articolul 19 din legea DNA. „Persoana care (…) în timpul urmăririi penale denunță și facilitează identificarea și tragerea la răspundere penală a altor persoane care au săvârșit astfel de infracțiuni beneficiază de reducerea la jumătate a lege”. Potrivit acelorași surse, acest articol este cel mai uzitat pentru a se ajunge la o înțelegere.

  • ce face madam CORINAAAAAA….(zis dna. directoare)…care nu mai putea de impresii…..si facea ea ce vroia….dumnezeu nu doarme….sa fie clar asa….la puscarie omule ….

  • Cat te-ai bucurat omule de functie?ai vazut ce inseamna sa faci rau…si sa sapi groapa altuia..cazi tu in ia.l-ai sapat pe Hordila si i-ai facut numai rau.aduti aminte cat de lacom ai fost pentru aceasta functie..acum suporta consecintele..la pucarie omule cu tine.

  • Ma lasi cu Ciordila….ii vine si lui randul…ce e atat de curat?El a slugarit pe Nichita primul, mai tii minte cum mergea ca un catelus in spatele lui?Nu este strain de nimic din toate acestea, de la el au pornit

  • Ce putea sa faca Hliboceanu daca i-a dat ordin primarul sa fileze peroane? Sa refuze? Hai sa fim seriosi! Politia Locala e direct subordonata Primariei! Pacat ca intra oameni buni in asemenea mizerii si trag ponoase pentru altii. Pe Hliboceanu l-au luat doar ca sa il preseze sa „cante” despre Nichita. Nu cred ca o va face pentru ca e un om integru si pentru asta, din pacate, va avea de suferit.

Adauga un comentariu