National

SURSE. Victor Ponta – Liviu Dragnea, intalnire decisiva in aceasta dimineata. Fostul premier ar putea prelua sefia Camerei Deputatilor

Publicat: 03 mai 2016
1
Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, va fi cel mai probabil viitorul presedinte al Camerei Deputatilor. Surse la varf din PSD sustin ca o intalnire clarificatoare intre actualul presedinte al PSD, Liviu Dragnea si fostul premier a avut loc deja in aceasta dimineata si ca o decizie este pe cale sa fie anuntata.
Aseara in cadrul unui interviu televizat Liviu Dragnea declara ca „Am stabilit cu Victor Ponta sa ne vedem, dupa Paste, si functia de presedinte de la Camera Deputatilor, dar si multe altele. O sa convenim si o sa anuntam si partidul. Eu nu fac astfel de anunturi la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru aceasta functie. Victor Ponta era un presedinte mai bun decat actualul presedinte al Romaniei.
Nu vom vorbi despre acceptare sau neacceptare. Vom vorbi despre o maximizare a planului la alegerile locale, vom face un plan. Vom face o analiza foarte serioasa, imi doresc ca Victor sa devina presedintele Camerei Deputatilor.”, a spus Liviu Dragnea. In cazul in care in cele din urma Ponta nu va fi nominalizat, PSD il are pregatit pe Florin Iordache, actual vicepresedinte al Camerei Deputatilor.
Adauga un comentariu