National

Surse: Viorel Catarama isi va anunta candidatura la prezidentiale

Publicat: 10 iul. 2014

Fostul liberal Viorel Catarama vrea la Cotroceni. Potrivit unor surse, Catarama vrea sa candideze la alegerile prezidentiale iar marele anunt urmeaza sa fie facut in cursul saptamanii viitoare. Viorel Catarama incearca sa urmeze modelul ucrainean unde un magnat al ciocolatei a reusit sa devina presedinte.

Citeste si Viorel Catarama arunca BOMBA! „Din 10 lei cheltuiti, 6 se fura. LEGAL!”

Viorel Catarama este primul mare afacerist roman de dupa 1989. A dezvoltat un business cu mobila care l-a transformat intr-unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, cu avere estima la 150 de milioane de euro. Surse apropiate lui Viorel Catarama spun ca isi pregateste lansarea candidaturii pentru Cotroceni. Independent, fara sustinerea vreunei formatiuni politice, Catarama considera ca partidele sunt structurile mafiote cel mai bine organizate din Romania.

Citeste si Viorel Catarama, DECLARATIE-SOC: Partidele politice, STRUCTURI MAFIOTE extrem de bine

Impreuna cu Mircea Ionescu Quintus, Viorel Catarama a reusit sa uneasca apoape toate formatiunile liberale sub umbrela PNL si, cu propriii bani, a scapat partidul de un faliment iminent. Dupa cativa ani, in 2010, a fost dat afara din PNL cand si-a anuntat candidatura la sefia partidului impotriva lui Crin Antonescu.

Citeste si Viorel Catarama trece la urmatorul nivel

Pentru dreapta romanesca, lucrurile par sa se complice. PNL are probleme in desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale, PDL inca negociaza cu PNL, PMP si-l doreste pe Cristian Diaconescu la Cotroceni, Calin Popescu Tariceanu candideaza independent. Iar saptamana viitoare am putea asista la lansarea unui nou pretendent pentru scaunul prezidential: Viorel Catarama.

Sursa: b1.roloading...

Adauga un comentariu