Local

Suspectii talhariei de la firma de transport din Iasi, dusi la Parchet – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 03 apr. 2013

UPDATE 17:25 – Cei doi barbati au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, in timp ce complicele lor, femeia care a pus la cale intreg jaful, va fi cercetata in stare de libertate. Decizia a fost luata de magistrati in urma cu cateva minute. Cei doi au sustras suma de 4.116 E, 100 $, 410 lei, prejudiciu recuperat partial.

UPDATE 12:04 – In fata procurorilor, femeia in varsta de 38 de ani a recunoscut ca ea a pus la cale jaful si ca i-a convins pe cei doi barbati sa o ajute.

Cei doi barbati care au jefuit, duminica, o firma de transport international persoane, impreuna cu complicele lor, o femeie care le-a asigurat transportul cu masina, vor da ochii, in jurul orei 9:00, cu procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Acestia vor trebui sa explice ce au facut cu suma de bani pe care au furat-o si cat timp au planuit jaful, urmand ca procurorii sa decida daca ii trimit in fata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva sau pot fi cercetati in stare de libertate.

Citeste si EXCLUSIV! Hotii care au jefuit firma de transport din Iasi au avut complice o femeie

Citeste si Jaf cu mascati si spray lacrimogen la o firma din Iasi – UPDATE FOTO,VIDEO 

Comentarii
  • De hoti care talharesc mereu,astfel stiu si eu care nu calatoresc astfel.Toata lumea stie si unde sunt locurile in care te asteapta talharii la drumul mare.Dar probabil ca si politistilor le e frica sa intervina,deaoarece ii lasa sa jefuiasca calatorii.

Adauga un comentariu