Actualitate

Sustinatorii Elenei Udrea de la Iasi: „Felicitari, am adus tinerii la vot!” – FOTO

Publicat: 02 nov. 2014

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara s-au aratat multumiti de rezultatele alegerilor dupa inchiderea urnelor, asta desi Elena Udrea a obtinut aproximativ 6 la suta din voturi. Conducerea PMP Iasi isi felicita echipa tanara pentru campania curata dusa in ultimele luni, ferita de mite electorale specifice altor partide mari din Romania, dar cu proiecte realistice pentru dezvoltarea tarii.

„Impreuna cu colegii mei am dus o campanie serioasa si ii felicit pentru asta. Avem o echipa tanara, iar in aceste saptamani am prezentat proiecte care sunt o solutie reala pentru dezvoltarea tarii, dar si planuri pentru continuarea proiectelor serioase incepute de Traian Basescu. Sunt rezultate bune pentru un partid aflat la inceput de drum. Noi am facut o campanie serioasa in mijlocul oamenilor, fara mita electorala. Legat de turul doi al alegerilor, saptamana viitoare vom avea o discutie in interiorul partidului si sunt convins ca vom lua decizia corecta pentru binele tarii”, a spus deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi.

Faptul ca multi tineri s-au prezentat la urne pe 2 noiembrie este pentru conducerea filialei din Iasi a Partidului Miscarea Populara un succes. „Scopul nostru a fost indeplinit, am mobilizat tinerii care au iesit la vot in mod impresionant. Este greu sa creezi structuri in judet si in municipiu, iar noi suntem deja o echipa puternica si vom deveni si mai puternici. Este un rezultat bun tinand cont de lupta care s-a dus impotriva Elenei Udrea in ultima saptamana. Am promis ca vom face o Romanie mai frumoasa si luptam in continuare pentru asta”, a spus Camelia Bogdanici, deputat PMP.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu