Local

Sute de amenzi au fost date intr-o singura zi, la Iasi

Publicat: 07 mai 2019
1

Politistii ieseni au intervenit la peste 80 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 230 de sanctiuni contraventionale, iar în urma actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate peste 10 infractiuni.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Politistii au actionat, la nivelul judetului Iasi, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate doua actiuni si s-a intervenit la 85 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate prin 112. În urma activitatilor, au fost sesizate 19 infractiuni.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 253 de sanctiuni contraventionale, în cuantum de 72.750 lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei iesene. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Au fost retinute în vederea suspendarii 17 permise de conducere si au fost retrase doua certificate de înmatriculare.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

 

 

Adauga un comentariu