Local

Sute de autoturisme abandonate au fost adunate de pe strazile Iasului, anul trecut

Publicat: 02 ian. 2017
1
Pe parcursul anului precedent, au fost identificate si aplicate somatii de tip autocolant pentru 312 de vehicule sesizate ca abandonate pe raza municipiului Iasi. Alte 33 de adrese au fost întocmite pentru identificarea proprietarilor vehiculelor abandonate la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Iasi.

Mai mult, au fost emise 261 de somatii prin scrisoare cu confirmare de primire pentru a ridica în termen vehiculul abandonat pe spatiul public, proprietarii sau detinatorii legali ai vehiculelor abandonate conformându-se în procent de 97 la suta somatiilor primite. Astfel, Primaria Municipiului Iasi a procedat la ridicarea a 61 de vehicule abandonate pe drumurile si spatiile publice, acestea fiind depozitate la Baza SC Servicii Publice Iasi

 
„Tot pe parcursul anului 2016, 12 vehicule abandonate au fost trecute în domeniul privat al Municipiului Iasi, iar 60 de vehicule au fost predate în vederea valorificarii la punctul de lucru din Iasi a SC Remat Brasov”, au precizat reprezentantii Primariei Iasi.
Adauga un comentariu